Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@21:51:29 GMT

کارگردان فیلم جکی‌ چان در ایران

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۸۵۵۸۳

صراط:تدی چان کارگردان هنگ‌کنگی یکی از مهمانان حاضر در جشنواره جهانی فیلم فجر بود. سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ (۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.
به گزارش خبر آنلاین، تدی چان کارگردان، نویسنده، تهیه کننده و بازیگر مطرح هنگ کنگی است. او در سمت استاد در کارگاه‌های فیلمسازی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر شرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زیر گفت‌وگوی کوتاهی را با او درباره آثارش و سینمای هنگ کنگ می‌خوانید.
سومین فیلم شما، «بیست و چند ساله» بسیار در هنگ کنگ مورد توجه قرار گرفت و جزء آثار پرفروش شد. کمی درباره آن فیلم صحبت کنید.
آن فیلم را در سال ۱۹۹۴ ساختم و داستانش درباره عده‌ای از افرادی است که در دهه سوم زندگی‌شان به سر می‌برند. آن‌ها به آینده فکر نمی‌کنند؛ شب‌ها زندگی می‌کنند و زندگی چندان خوبی هم ندارند؛ پول چندانی ندارند و گمان می‌کنند آینده خوبی نخواهند داشت. این فیلم درباره زندگی نه چندان خوب این جوانان است. من برای ساختن این فیلم تحقیقات زیادی درباره زندگی شبانه در هنگ کنگ داشتم. فیلم هم، فیلمی سرگرم‌کننده است و به قول شما، موفق بوده است.
شما یک فیلم ساخته‌اید با بازی جکی چان، به نام «جاسوس تصادفی» (۲۰۰۱). چه شد که با جکی چان همکاری کردید؟
وقتی من ۲۳ ساله بودم و جکی چان ۱۸ ساله، من دستیار شخصی او بودم. همکاری ما از آنجا آغاز شد و ادامه پیدا کرد.
در کارنامه شما فیلم‌های اکشن زیادی دیده می‌شود. نظرتان درباره این ژانر چیست؟کونگ‌فو و قهرمانان اسطوره‌ای چینی تأثیر زیادی بر ژانر اکشن در هنگ کنگ و چین گذاشته‌اند و اکثر فیلم‌های اکشن هنگ کنگی-چینی درباره این دو موضوع هستند که با هم همپوشانی زیادی هم دارند، زیرا قهرمانان ما اهل ورزش‌های رزمی بودند. آن‌ها با هم مبارزه می‌کردند تا ثابت کنند چه کسی بهتر و پرقدرت‌تر است. در این میان، موضوعاتی چون عشق و نفرت هم در فیلم‌های ما دیده می‌شوند. در غرب، از این نوع فیلم‌ها نمی‌سازند. بنابراین، به نوعی از ما انتظار می‌رود که این نوع فیلم‌ها را بسازیم. بسیاری از فیلمسازان چینی به هالیوود رفته‌اند؛ نظیر جان وو، آنگ لی و خود جکی چان. در هالیوود به آثار کونگ‌فویی علاقه دارند، اما بلد نیستند این نوع فیلم‌ها را بسازند. برای همین به سراغ فیلمسازان چینی می‌روند.
به ژانرهای دیگر هم علاقه دارید؟ژانر موضوع چندان مهمی در سینما نیست. برای من بین‌المللی بودن موضوع مهم است؛ ماجرای فیلم باید بتواند هم در آفریقا هم آمریکا و در همه جای دنیا با مخاطب ارتباط برقرار کند. فیلم باید درام قوی‌ داشته باشد و تماشاگران را تحت تأثیر قرار دهد.
جشنواره فیلم هنگ کنگ جشنواره بزرگی است. شما ظاهراً با آن جشنواره همکاری دارید؟بعضی مواقع من عضو کمیته انتخاب فیلم‌ها می‌شوم و آثار کارگردانان فیلم اولی را انتخاب می‌کنم. همچنین، فیلمنامه ها را می‌خوانم. هنگ کنگ پلی است که چین را به دنیا مرتبط می‌کند. اولین فیلم ما در هنگ کنگ، حدود صد سال پیش ساخته شد.
در هنگ کنگ، سالانه چند فیلم ساخته می‌شود؟در دهه ۱۹۸۰، حدوداً ۳۵۰ فیلم در سال ساخته می‌شد اما هم اکنون سالی حدود ۵۰ تا ۶۰ فیلم. بیشتر آن‌ها محصول مشترک با چین هستند.
دلیل اصلی شرکتتان در جشنواره فجر چیست؟دوست دارم با فیلمسازان ایرانی فیلم مشترک بسازم.
در میان فیلم‌های ایرانی که دیده‌اید، کدام را بیشتر دوست دارید؟«جدایی نادر از سیمین» را خیلی دوست دارم.
سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ (۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم تا...

آفتاب‌‌نیوز :

کیانوش عیاری کارگردان سینما و تلویزیون شب گذشته در برنامه «استودیو هشت» درباره ساخت سریال در تلویزیون به محمدحسین امیدی مجری برنامه بیان کرد: شرایط کاری و اینکه به پول نیاز داشتم باعث شد به تلویزیون بروم. سریال «روزگار قریب» را به خاطر پول ساختم، چون مدتی هر فیلمی می‌ساختم با مشکل اکران مواجه می‌شد.

وی با اشاره به اکران نشدن برخی از آثارش عنوان کرد: این من را با نزول خوار‌ها دچار مشکل کرده بود. پولی از نزول خوار‌ها می‌گرفتم تا به عوامل فیلم هایم که با من کار می‌کنند، بدهم. چون قرار نبود در مشکلات با من شریک شوند. عیاری با اشاره به اینکه برخی از فیلم‌هایش را هم برای حل مسایل مالی ساخته است، بیان کرد: سر «ویلای ساحلی» هم پول نداشتم و در این فیلم شریک هم داشتم.

این کارگردان درباره سریال «۸۷ متر» که قرار بود از پلتفرم‌ها پخش شود، توضیح داد: خود ما هم نسبت به این سریال سردرگم بودیم، اما احتمالا ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده تکلیف مشخص و از تلویزیون پخش می‌شود. این سریال از شبکه یک روی آنتن می‌رود.

سال گذشته مهدی نقویان رییس سیمافیلم اعلام کرد که سریال «۸۷ متر» قرار است در یکی از پلتفرم‌ها به پخش برسد، اما در این مدت هیچ خبری از پخش سریال در پلتفرم‌ها مطرح نشد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می‌خورند اما نمی‌دانند من و خانواده‌ام چقدر سخت تلاش می‌کنیم
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می خورند اما نمی دانند من و خانواده ام چقدر سخت تلاش می کنیم
  • حکم ٨ سال حبس یک کارگردان تایید شد
  • یازدهمین جشنواره ورزشی زندگی به توان سلامتی-یزد
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم تا...
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم